Malacky

Ferdiša Kostku 1887/3B

Telefon

0950 547 650

Mail

info@plastoveoknamalacky.sk

Ponuka okien a doplnkov pre váš domov

Doplnky na vzhľad vašich okien

V našej ponuke okien nájdete viac ako len funkčné vlastnosti a tepelnú izoláciu. Navyše, ponúkame širokú škálu doplnkov, ktoré vám pomôžu prispôsobiť vzhľad vašich okien vašej miestnosti. Okrem toho, môžete si vybrať z rôznych typov okenných kľučiek a parapetov, ktoré dokonale doplnia štýl a farbu vašej miestnosti. Ďalšími doplnkami, ktoré ponúkame, sú sieťky proti hmyzu a ochranné sieťky, ktoré zabezpečia, že do vášho interiéru nebudú vnikať neželané návštevy.

Typy skla a príslušenstvo na mieru

Pretože vieme, že každý má iné požiadavky, ponúkame aj typy skla a príslušenstvo na mieru, aby dokonale sadli a splnili vaše potreby.

Master's work. Close-up of young handyman setting new windows

Objavte nové možnosti pre vlastný unikátny štýl vášho domova

Takže, neváhajte a objavte nové možnosti, ktoré vám naša široká ponuka okien a doplnkov ponúka, aby ste mohli prispôsobiť vzhľad vášho domova podľa vašich predstáv. S našimi doplnkami si môžete prispôsobiť vzhľad vašich okien a celého domova podľa vašich potrieb, aby ste vytvorili vlastný unikátny štýl, ktorý bude dokonale zapadať do vášho domova.

žalúzie

Doplnky

Vonkajšie žalúzie

Náš sortiment zahŕňa niekoľko typov vonkajších žalúzií, ktoré umožňujú plynulé regulovanie prirodzeného osvetlenia a slnečného žiarenia. Navyše, tieto moderné tieniace prvky sú najpoužívanejšie v exteriéroch a dokážu zachytiť a chrániť pred škodlivými účinkami priameho slnečného žiarenia. Vonkajšie žalúzie sú ideálne pre moderné rodinné domy, ale aj pre administratívne a komerčné budovy.

Doplnky

Horizontálne žalúzie

Stále najpoužívanejším spôsobom ochrany proti slnečnému žiareniu sú horizontálne žalúzie, ktoré sa stali neoddeliteľnou súčasťou interiéru. Okrem toho, že tieto žalúzie regulujú množstvo svetla v miestnosti, poskytujú aj ochranu súkromia a bránia slnečnému žiareniu.

Close-up of window blinds

Parapety

Doplnky

Vnútorné parapety

Vitajte v našej ponuke parapetov! Ponúkame Vám široký výber rôznych typov parapetov, ktoré Vám pomôžu dokončiť Váš interiér. Všetky naše parapety sú vyrobené z kvalitných materiálov a poskytujú vysokú odolnosť voči vlhkosti, poškriabaniu a chemickým látkam.

 

MASSIVE ponúka drevotrieskový parapet s 40mm nosom a laminátovým povrchom, ktorý zaručuje vysokú kvalitu a odolnosť. Tento parapet je vyrobený z vysokokvalitnej drevotriesky s vysokým obsahom lepidla a chemickou ochranou drevených pilín proti plesni. Parapet je odolný voči poškrabaniu a bežne používaným domácim chemikáliám.

MASSIVE DESIGN prináša drevotrieskový parapet s 30mm nosom, ktorý sa vyznačuje nielen štýlovým dizajnom, ale aj vysokou odolnosťou. Tento parapet má melamínový (laminátový) povrch a je vyrobený z vysokokvalitnej drevotriesky s vysokým obsahom lepidla a chemickou ochranou drevených pilín proti plesni. Farby sú stále a parapet je odolný voči UV žiareniu, čo zaručuje jeho dlhú životnosť.

MASSIVE predstavuje drevotrieskový parapet s 66mm nosom, ktorý je pokrytý melamínovým (laminátovým) povrchom. Parapet je vyrobený z vysokokvalitnej drevotriesky s vysokým obsahom lepidla a chemickou ochranou drevených pilín proti plesni. Je odolný voči poškrabaniu a bežne používaným domácim chemikáliám. Farby sú stále a parapet je odolný voči UV žiareniu, čo zaručuje jeho dlhú životnosť. Parapet je navyše jednoduchý na údržbu.

MASSIVE ponúka drevotrieskový parapet bez nosa, ktorý má melamínový (laminátový) povrch. Parapet je vyrobený z vysokokvalitnej drevotriesky s vysokým obsahom lepidla a chemickou ochranou drevených pilín proti plesni. Parapet je odolný voči poškrabaniu a bežne používaným domácim chemikáliám. Farby sú stále a parapet je odolný voči UV žiareniu, čo zaručuje jeho dlhú životnosť. Parapet je navyše jednoduchý na údržbu.

WERZALIT ponúka exkluzívny monolitový parapet, ktorý je vyrobený zo špeciálne vybranej zmesi drevín a lisovaný pod vysokým tlakom. Tento patentovaný parapet sa vyznačuje originálnou kvalitou WERZALIT a dlhoročnou praxou. Je absolútne odolný voči vlhkosti, vode, HPL (High Pressure Laminate), mechanickému, chemickému a tepelnému poškodeniu. Parapet je rozmerovo aj farebne stály, odolný voči UV žiareniu a má špecifický, nezameniteľný dizajn. Tento parapet je teda mimoriadne odolný a esteticky príťažlivý voľba pre vaše interiéry.

HAMMER je plastový parapet, ktorý sa vyznačuje tradičnou a overenou kvalitou. Tento parapet je najmasívnejší zo všetkých plastových parapetov na trhu a má extrémne robustné plastové komory. Je vhodný pre použitie v akomkoľvek vnútornom prostredí a je vodeodolný, čo ho robí vhodným aj pre použitie v vlhkých prostrediach.

Doplnky

Vonkajšie parapety

Vonkajšie parapety sú dôležitým prvkom každej budovy, ktorým nielen chránime okná, ale aj vylepšujeme celkový estetický vzhľad domu alebo bytu. Preto je dôležité vybrať si parapety, ktoré sa dokonale hodia k vašej budove a zároveň splnia ich funkčnosť.

ROYAL ponúka hliníkový extrudovaný parapet, ktorý je najlepším riešením pre vonkajšie použitie. Tento parapet je tvarovo stály vďaka svojej hrúbke a tuhosti extrudovanej zmesi, ktorá mu zaručuje vysokú odolnosť voči poveternostným vplyvom. Tento parapet je navyše odolný voči korózii a farby sú stále, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a estetický vzhľad. Ak hľadáte kvalitné a spoľahlivé riešenie pre vonkajšie použitie, hliníkový extrudovaný parapet od ROYALu je tou správnou voľbou.

ZALATYP ponúka hliníkový ohýbaný parapet, ktorý je vysoko odolný voči poveternostným vplyvom a odolný voči korózii. Tento parapet je navyše cenovo dostupný, čo ho robí ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý a kvalitný parapet za rozumnú cenu. Okrem toho, ponúkame aj neštandardné hĺbky na dopyt, aby sme sa mohli prispôsobiť vašim konkrétnym potrebám a želaniám. Ak hľadáte spoľahlivý a cenovo dostupný parapet, hliníkový ohýbaný parapet od ZALATYPu je tou správnou voľbou.

Ponúkame pozinkovaný ocelový parapet, ktorý je ekonomickým riešením pre vaše potreby. Tento parapet je vyrobený z ocele a následne pozinkovaný, aby bol chránený pred koróziou a zaručil dlhú životnosť. Ponúkame tiež neštandardné hĺbky na dopyt, aby sme sa mohli prispôsobiť vašim konkrétnym potrebám. Ak hľadáte spoľahlivé a ekonomické riešenie pre váš parapet, pozinkovaný ocelový parapet je tou správnou voľbou.

Kontakt

Window & Door Service Template Kitt by Jegtheme
Copyright © 2021. All rights reserved.